Saturday, November 17, 2007

Does anyone else think that you can judge someone´s looks by the shoes they´re wearing?


Sain Kaupo ja Henriga Hyde Park´is kokku, jalutasime tiiru ja istusime maha. Olime ikka päris vait, kuni Henri küsis, kuidas on võimalik selles linnas endale eluarmastust leida. Linnas, kus kõik toimub kiiresti ja kiirustades, rabad Picadilly Circuse lähedalt kohvi jooksed Tavistocki suunas, põrkad kokku mitme inimesega ja vabandad ilma mõtlemata. Russel Square´il ostad võileiva ja loodad jõuda Eustoni jaama õigeks ajaks...ja nii iga hommik ja tagasi õhtul vastu ööd ja nii juba 2 aastat.


Kaupo arvas, et elul pole selles linnas vigagi, kiirustades leiabki ta endale tüdruku ja casual sex on kättesaadavam kui kusagil mujal Euroopas. Piisab mistahes pubisse astumisest Sohos, paarist pilgust ja kaaslane üheks õhtuks on leitud, tema pole sugugi picky ja nii juba 4 aastat.


Ma olin kohe veel rohkem vait, kui nii saab öelda. Ometi mõistsin, miks Ed ei jõudnud tulla kolmel õhtul viiest ja mul ei olnud sellest midagi, sest selles linnas ei anna inimesed midagi. Pealegi väljus minu lennuk Heathrow´st õigeaegselt ja nii juba päris mitmendat korda.

No comments:

Blog Archive